jansmit_opti

ZUIDEIND

Zuideind werd ruim 20 jaar geleden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven door Jan Smit, zoon van carrosseriebouwer Joop Smit van Smit Carrosseriefabriek B.V. uit Joure.

Tegenwoordig biedt het bedrijf vanuit Joure nieuwe Indcar-midibussen uit Spanje en Yutong-touringcars uit China, maar ook occasion touringcars en bussen van alle andere merken.

Verder kunt u bij Zuideind terecht voor onderdelen/spare parts van Indcar, Yutong en Noge en beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor reparaties en modificaties van uw touringcar- of bus.

Lees meer >>>

INDCARlogowit

INDCAR MIDI-TOURINGCARS & -BUSSEN

19 – 38 PERSONEN

Zuideind is dealer van Indcar, de grootste midibusbouwer van Europa. Indcar bouwt 19- tot 38-persoons midibussen en het merk staat garant voor een hoge kwaliteit met een uitstekende service en aftersales. Zuideind levert Indcar-onderdelen vanuit haar eigen magazijn in Joure, waardoor snelle levering mogelijk is.

MEER OVER INDCAR >>>

5BCB994B-A965-4DA5-A871-65A12D3C5C70

OCCASIONS

Occasions

Zuideind beschikt over een wisselend aanbod occasiontouringcars en midibussen van diverse merken. De beschikbare occasion vindt u op deze pagina. Bent u op zoek naar een bepaald merk, of wilt u uw touringcar of midibus verkopen, neem dan contact op met Jan Smit via  +31 513 41 88 03 of stuur een mailtje naar info@zuideind.com.

Bekijk hier het actuele occasionaanbod van ZUIDEIND >>>

Yutong_logo_2_a_site

YUTONG TOURINGCARS & BUSSEN

36 – 60 PERSONEN

Zuideind is dealer van Yutong, de grootste touringcar- en busbouwer ter wereld. Het leveringsprogramma van Zuideind omvat Yutong touringcars en bussen van 36 tot 60 personen. De Yutong touringcars worden wereldwijd gewaardeerd voor de hoge kwaliteit en professionaliteit in de wijze van bouwen. Door onder andere de nauwe samenwerking met DAF, TüV en de RDW is het product zeer op de Europese markt geënt. Yutong onderdelen worden vanuit Joure geleverd.

MEER OVER YUTONG >>>