NIEUWS

Touringcar Bus

april 2017 – In het aprilnummer van Touringcar & Bus verscheen deze week een prachtig artikel over ZUIDEIND van de hand van Jos Haas.

Lees het artikel hier: Touringcar en Bus – april 2017 – ZUIDEIND

januari 2017 – In de afgelopen dagen werden vier nieuwe INDCAR Wings vanuit Spanje overgebracht naar de thuisbasis van Zuideind.

Ron Veenhuis en Robbert Zwiep van South West Tours en Simon bedankt voor het prettige gezelschap en het veilig neerzetten van de Wings in Joure! We hopen dat jullie het net zo’n leuke reis gevonden hebben als wij!

KNV Innovatiecommissie op bezoek bij Indcar en Omniglass in de regio Barcelona.

november 2016 – Op 28 en 29 november ontvingen AGS uit Hoogvliet en Zuideind uit Joure samen de KNV-Innovatiecommissie bij Indcar en Omniglass in Spanje.

Maandag werd direct na aankomst uit Nederland doorgereisd naar Arbucies, de vestigingsplaats van Indcar. Na een lunch volgde een rondleiding in de fabriek van Indcar.

Dinsdagmorgen volgde het bezoek aan Omniglass, afgesloten met een lunch.

Het mooie weer en de goede stemming onder de leden hebben zeker bijgedragen aan de, in ieder geval voor ons, zeer geslaagde excursie. We willen dan ook de Innovatiecommissie van het KNV hartelijk danken voor de tijd die is ingeruimd voor het bezoek!