YUTONG

Yutong touringcars en bussen (36 – 60 personen)

Yutong is de grootste touringcar- en busbouwer ter wereld. In 2016 zullen in de enorme fabriekscomplexen zo’n 70.000 nieuwe Yutong touringcars en bussen van de lijn lopen. De enorme productielocatie in China omvat naast een hoofdkantoor, drie gigantische fabrieken, twee testbanen en een grote testfabriek.

Yutong bouwt touringcars en bussen van 36 tot 60 personen. Bij de bouw staat kwaliteit en professionaliteit voorop. Zo worden alle touringcars en bussen volgens de elektrostatische dompellakmethode tegen corrosie behandeld.

Yutong werkt nauw samen met DAF en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) in Nederland. Deze samenwerking leidt tot touringcars en bussen van een hoge kwaliteit, waar iedereen enthousiast van wordt! Een delegatie Nederlandse touringcarondernemers die recentelijk de productielocatie van Yutong bezocht was zeer onder de indruk van de professionaliteit en de hoge standaard van de producten Yutong.

In verband met de grote afstand tussen Nederland en de fabrikant in China, beschikt Zuideind over een zeer uitgebreide voorraad Yutong-onderdelen waarmee een zeer snelle levertijd gewaarborgd kan worden.

ZUIDEIND levert als Yutong-dealer deze hoogwaardige Chinese bussen vanuit Joure.

YUTONG MODELLEN

* Selecteer uw model

TC9

HTC